Келнер: Ако може ова ама БЕЗ лук

luk_panker
Скопска кафана, вчера
читам мени..нарачувам
јас -ако може ова ама БЕЗ лук
келнер- не ставаме лук во тоа
јас – тука пишува дека е со лук
он – немај гајле, нема лук
јас – добро, сакам такво ама стварно да е без лук
И знаете што бидна? … го донесе СО лук
На 5 метри околу јадењето цвеќињата овенаа
и птици во лет паѓаа мртви од што смрдеше лукот
Браво бе дечко, генијален представник на професијата „келнер“,
само за на реклама си
Посетено 3.959 пати