Претседателот Иванов и лекот против несоница

1. Не можеш да заспиеш
2. Замислуваш си го Горге Иванов како дува џоинт
3. Смееш се у себе
4. Прекинуваш да се смееш у себе
5. Сиромашен си
6. И задужен

Посетено 141 пати