Кој се плаши највеќе од вирусот на вистината? (ВИДЕО)

Ништо не го плаши човекот повеќе од вирус, а кога станува збор за политичар од Македонија, највеќе го плаши вирусот на вистината. Еден таков вирус успеа да открие тимот на Фчерашни новости.

Зошто толку малку се збори за овој вирус, кои се симптомите, последиците и како да се излечат пациентите, имавте можност да погледнете во вчерашната епиозда на Фчерашни новости. Истата веќе е достапна за било-кога-дневно гледање на платформата јутјуб.

Посетено 487 пати

Animeflix - Watch your favorite anime online FREE.. Animeflix - your number one source for FREE anime, subbed and dubbed. Watch your favorite anime online FREE.

Horimiya Episode 6

animes online Yosuga no Sora: In Solitude Where We are Least Alone

anime online One Piece

Pokémon Journeys: The Series Episode 84

ANIMEFLIX My Hero Academia Season 5 Episode 23