Кога рушеле армиран бетон со пенисот!!!

Татко ти, татко ми, татко му… Сите татковци на наши години. Иделе со 10 девојки од еднаш, пиеле по цело Јадранско Море вињак на вечер, јаделе по една свадба јадење, кревале не знам шо, спиеле по пола саат дневно и слично…

Не братко. Биле исти просек како ја и ти. Стално се пие, се јаде солидно, девојки се наоѓаат тук-таму. Умерено, али не е за жалење. Ама не, они на наши години со пенисот армиран бетон рушеле

Посетено 8.673 пати

english dubbed anime. AnimeDao provides you a free anime streaming platform with little to no Ads for better viewing experience.

watch anime free AnimeDao Komi Can’t Communicate

AnimeDao Death Note

Naruto (Dub)

AnimeDao Fairy Tail

The World's Finest Assassin Gets Reincarnated in Another World as an Aristocrat Episode 6