Кога капитализамот и комунизамот воделе љубов без заштита…

Биле си комунизмо и капитализмо.Една вечер ногу се опиле, и водиле љубов без заштита…и така настанаа мајците со Че Гевара!!!

Posted by Кирил Стоименов on Saturday, January 18, 2014

Посетено 311 пати