Кога Едгар Алан По искачаше по Македонија…

po unatreЕднаш среде полноќ една
Викам:”Ќелнер, дупла водка, порфавор”
Сабајле ме чека мугра жедна
Па си викам:’Nevermore’

-Едгар Алко Хол
Посетено 547 пати

anime dao. AnimeDao provides you a free anime streaming platform with little to no Ads for better viewing experience.

AnimeDao Dragon Ball Super

Kuro Gal ni Natta kara Shinyuu to shitemita. Episode 1

anime streaming Attack on Titan Final Season (Dub)

AnimeDao Attack on Titan Episode 24

english dubbed anime Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation