Како реагираа граѓаните на новиот дуп за Дебар Маало!? (ВИДЕО)

Мислењата на граѓаните во однос на новиот дуп за Дебар Маало се поделени, едни се сложуваат со истиот, а на други малку им фали да се сложат со првите. Но, Фчерашни новости не би биле вчерашни, ако не направат прилог за прашањето кое ги подели дебармаалци.

Оваа тема и уште многу други, како на пример мачето кое направи раскол во судскиот процес „Рекет“, капиталните инвестиции во државата, јавна соба од друг вид, младич кој не се откажува од маицата „СЈО“ и така натаму, можевте да ги погледнете во вчерашната епизода, која веќе е достапна на платформата што ја викаат јутјуб.

Уживајте.

Посетено 1.219 пати