Игор се прости од Ванчо (Видео)

Добрите луѓе завршуваат лошо во животот, а лошите завршуваат уште подобро.
~Игор Џамбазов

 

Оваа песна, Игор ја посвети на својот колега Ванчо Петрушевски.

Posted by MAJKA TI I TATKO TI on Sunday, August 26, 2018

Посетено 9.447 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!