ИГОР ЏАМБАЗОВ: Фуснота без повод – Гане Тодоровски 1964 година…

Фуснота без повод – Гане Тодоровски 1964 година…

Постилинденска честитка

#Вдахновнениот Igor Dzambazov

Posted by MAJKA TI I TATKO TI on Thursday, August 2, 2018

Посетено 7.005 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!