Го тргнаа Ќосето, и шо сеа?

И сеа ништо…

На местото ќе турат дрво Гинко билоба од илјадници евра, најстарата и најлековита билка у свет, за да не излечи од проклеството…

А то шо од болниците можеме да извезуваме влага за у цел свет, тоа не е многу битно у моментов…

И уште три точки, да се најдат…

Посетено 701 пати