Феноменот наречен Пица-Бурек

Turbo_pizza_burekБласфемија

Факт e дека луѓето знаат да го заебат совршенството со надеж дека ќе добијат нешто подобро. А тоа во 95% од случаите испаѓа мизерија. Пица-бурекот е исто како двајца нобеловци да напраат ретардирано дете. Не велам дека треба да сме задоволни со просекот, но некои работи едноставно не треба да се менуваат затоа што се супер такви какви што се.

Бурекот и пицата се совршенства на кујната. Ве молам, да не ги уништуваме.
Посетено 5.496 пати