Документарец за нашиот ангел: Кој беше, всушност, Тоше Проески? (ВИДЕО)

Погледнете го видеото кое е своевиден документарец за нашиот прерано загинат пејач, нашата ѕвезда која никогаш нема да згасне, Тодор Тоше Проески.

Едночасовен видео запис кој ќе ве натера да се насмеете и да се расплакате, онака како што само тој знаеше… Уживајте!

Посетено 5.316 пати