Вести: Дизниленд бара Македонци за работа!!!

Менаџерскиот одбор на светски најпознатиот забавен парк – Дизниленд, распишува огласи во кои се бараат Македонци за работа.

Откако било спроведено истражување од светски размери, статистиката покажала дека Македонците имале највеќе ‘отворени дизни’.
Следете…

Посетено 1.093 пати