Ваљда ќе се научам и ја да кажувам ‘Не’

Ја:
-Морам да се научам да кажувам НЕ

Другар ми:
-Да стаам ракија?

Ја, у себе:
(кажи не)
(немој да си помислил)
(кажи не стоко ненаситна)
-Па може брат, ама само една…

Посетено 362 пати