Десетина работи шо се дешаваат по доаѓање на струја

Тие десетина секунди по доаѓање на струјата кога:


-солзи ти доаѓаат од среќа
-не ти требаат седативи
-не си дужен у маалската продавница, по другари и на државата
-поверуваш у Господ
-ти доаѓа пред очи портрет од Тесла со ореол околу главата
-кога депресијата е еуфорија
-кога сфаќаш дека си ги запалил на мајка ти украсните свеќи, ама пак ти е јако
-вмро не беа на власт една деценија
-кога на комшијата козата е супер милениче и не треба да умре
-Латас збори на телевизија, ама шо има веза и он е човек
-шо сум спремен ја да направам за државата, а не она за мене
-нејќеш да се иселиш одма

Посетено 439 пати