Дали сте подготвени за адреналинска бомба? (ЕКСКЛУЗИВНИ фотографии)

Големо слеклајн шоу на отворањето на Health, Fitness & Wellness Expo

Адреналинската бомба ни доаѓа од Шпанија и се вика Карлос Мерајо Гарсија, трикратен шпански шампион во слеклајн!

ШТО Е СЛЕКЛАЈН? Слеклајн е повеќе од спорт, тоа е начин на живот!carlos-garcia-adrenalinska-bomba-image

САКАТЕ ДА ДОЗНАЕТЕ ПОВЕЌЕ? Бидете утре во Александар Палас, точно во 17:30 часот.

Во прилог, погледнете како помина првиот ден на Карлос во Скопје. Бидејќи тој не е обичен турист, туку шампион, го разгледа градот низ една поинаква (слеклајн) перспектива. 

 

Ве оставаме да уживате во ЕКСКЛУЗИВНИТЕ ФОТОГРАФИИ

[button color=”#000″ background=”#9bc832″ size=”large” src=”http://pharmanews.mk/dali-ste-podgotveni-za-adrenalinska-bomba-ekskluzivni-fotografii/”]ЕКСКЛУЗИВНИ ФОТОГРАФИИ ОВДЕ[/button]

Посетено 327 пати

Pharmanews.mk

Pharmanews.mk

Pharmanews.mk е портал кој обработува поширока тематика во доменот на медицина, фармација, исхрана и сл. и е наменет за широка публика која се интересира за своето здравје и исхрана со посебен фокус на медицинските работници.