2030 година, човек оди на кино…

2030 година, човек оди на кино…

-Здраво, имате ли на репертоар некој љубовен филм?
-Сакате љубовен меѓу маж и маж, жена и жена, човек и животно, човек и предмети од домакинството?
-Не, не! Некој помеѓу маж и жена…
-Ааааа, значи историски сакате…

Посетено 539 пати