А мене ќе ме праша некој како ми е?

Ве прашал ли некој како ти е, како живееш, среќен ли си, како работа, жена, деца, како живеачката, ти фали ли нешто, што те мачи, како да си посреќен, како да си попродуктивен, по здрав?

Е ЗАТОА НЕ НЕ БИДУВА, КУР ГО БОЛИ СЕКОГО ЗА ТЕБЕ, А КАМОЛИ ДРЖАВАВА.

Горан Мичо Милевски

Посетено 947 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!