Чедо ‘Још само пар година за нас’ ни е омилена…

Идам кај дедо ми на посета у пензионерски дом, праиме малце муабет, играме партија табла, а он ме прашува:

gerijatrija

-Чедо, ги слушаш ли уште тие Екатерина Велика? -Да бе дедо, зашто? -Таа ‘још само пар година за нас’ ни е химна тука…
Посетено 556 пати