Бизнис идеа за мрзливи џаболебари!

Вака:

  • Земаш пари 5000 евра од лихвар
  • Ги уложуваш у животно осигурање
  • Те фаќа лихварот после 2-3 месеци и те крши од ќотек, пошто не си му го вратил заемот
  • Осигурителната куќа ти плаќа 20 000 евра
  • Враќаш 5000 на лихварот
  • 12000 ќар
  • Дојде живот во Македонија!!!
Посетено 2.568 пати