БИЛЈАНА ЦРВЕНКОСКА

Билјана Црвенкоска
Билјана Црвенкоска

За поголемиот број луѓе, недела е ден за одмор. За мене многу често е ден секогаш исполнет со обврски.  Денес имам натпревар од регионалната лига против екипата на Подравка, а многу често се случува да имам натпревар и од лигата на шампионите. Понекогаш кога немам никакви обврски сакам да го поминам денот за дружење со пријателите или ако е ден после натпревар да го преседам дома гледајќи телевизија. 

biljana2

Но како и да е кога ќе влезам на натпревар и ќе ги погледнам трибините полни со обожаватели на спортот се исполнувам и сфаќам дека вреди секој ден да се жртвува за тоа задоволство.

 

Посетено 1.389 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!