НИРВАНАТА ВО НАШИОТ КРАЈ

Отварање на сите чакри, ослободување од овоземските страсти и вечниот круг на преродба, момент на совршенство, трансформацијата од самсара во мокша, во источните религии се вика Нирвана. Слично е и кај нас, само шо ние го викаме КАФАНА.

Посетено 388 пати

https://animeflix1.com/. Animeflix - your number one source for FREE anime, subbed and dubbed. Watch your favorite anime online FREE.

Record of Ragnarok Episode 9

High School DxD

ANIMEFLIX Pokémon Journeys: The Series

anime streaming Horimiya (Dub)

anime to watch Tokyo Ghoul