Кога прочките ќе стивнат

– Прочка се роди, навистина се роди
Не, не беше тоа
– Ако ти удрат Прочка, сврти го и другиот образ
Не, не беше ни тоа
– Прочкај го ближниот свој
Не ни ова
– Кога прочките ќе стивнат
Ма ни ова
– Кој на друг прочка му копа, сам во неа паѓа
Ова па ич
– На Прочковдов ден сум се заљубил
Не
– Зајди,зајди јаснаааа прочка
Хмм, не сум сигурен
– Три пати мери, еднаш прочкај
Познато ми е ова, сепак не
– Колку прочки толку музика
Ако не е ни ова, се откажувам
…………………………………….
Проштевајте, стварно не ми текнува
што е финтата со Прочка

Посетено 476 пати

https://animefreak1.com/. AnimeFreak #1 Site to watch thousands of dubbed and subbed anime episodes including Dragon Ball Super, Attack on Titan, Naruto Shippuden, One Piece

Gintama

Death Note

AnimeFreak Attack on Titan Season 2 Episode 11

free anime My Hero Academia Season 2 (Dub)

watch subbed anime Higehiro: After Being Rejected, I Shaved and Took in a High School Runaway