Македонија во очите на еден турист vs. Македонија во очите на еден Македонец

Македонија во очите на туристите секако дека делува за една прекрасна земја со убава клима, добра архитектура, гостопримливост, забавен ноќен живот, чисти улици…и што уште не. Но, како викаат, да не ти е дома! Еве како изгледа Македонија во очите на еден турист vs. во очите на еден Македонец.

Саат кулата во Битола
makedonija-vo-ocite-na-eden-turist-vs-makedonija-vo-ocite-na-eden-makedonec-1
Спомениците во Скопје
makedonija-vo-ocite-na-eden-turist-vs-makedonija-vo-ocite-na-eden-makedonec-2
Охридското езеро
makedonija-vo-ocite-na-eden-turist-vs-makedonija-vo-ocite-na-eden-makedonec-3
Вардар во Скопје
makedonija-vo-ocite-na-eden-turist-vs-makedonija-vo-ocite-na-eden-makedonec-4
Селата во Македонија
makedonija-vo-ocite-na-eden-turist-vs-makedonija-vo-ocite-na-eden-makedonec-5
Патиштата во Македонија
makedonija-vo-ocite-na-eden-turist-vs-makedonija-vo-ocite-na-eden-makedonec-6
Културата на Македонците
makedonija-vo-ocite-na-eden-turist-vs-makedonija-vo-ocite-na-eden-makedonec-7
Ноќниот живот во Македонија
makedonija-vo-ocite-na-eden-turist-vs-makedonija-vo-ocite-na-eden-makedonec-8

Да се вратиме во реалноста, ова е Македонија
во очите на Македончето!


 

realnost-makedonija_majkatiitatkoti
Градовите во Македонија
makedonija-vo-ocite-na-eden-turist-vs-makedonija-vo-ocite-na-eden-makedonec-9
Патиштата во Македонија
makedonija-vo-ocite-na-eden-turist-vs-makedonija-vo-ocite-na-eden-makedonec-10
Охридското езеро
makedonija-vo-ocite-na-eden-turist-vs-makedonija-vo-ocite-na-eden-makedonec-11
Реките во Македонија
makedonija-vo-ocite-na-eden-turist-vs-makedonija-vo-ocite-na-eden-makedonec-12
Селата во Македонија
makedonija-vo-ocite-na-eden-turist-vs-makedonija-vo-ocite-na-eden-makedonec-13
Македонската култура
makedonija-vo-ocite-na-eden-turist-vs-makedonija-vo-ocite-na-eden-makedonec-14
Ноќниот живот во Македонија
makedonija-vo-ocite-na-eden-turist-vs-makedonija-vo-ocite-na-eden-makedonec-15

Да не заборавивме нешто?

Посетено 9.189 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!

AnimeFLV: Mobile Suit Gundam: The Origin (Dub) anime episode 6 online free at https://animeflv.uk free anime

Website https://gogoanime.be: Watch Rosario + Vampire (Dub) gogoanime Episode 13 boruto gogoanime

Website https://4anime.biz: Watch Eguchi Hisashi no Nantoka Narudesho! 4anime Episode Full toilet bound hanako kun 4anime

AnimeHeaven: One Piece: Umi no Heso no Daibouken-hen anime episode Full online free at https://animeheaven.pro anime stream

Vnxf: https://vnxf.vn/members/animefreakws.28123/#about

Mobygames: https://www.mobygames.com/user/sheet/userSheetId,819347/