10 чудесни парчиња на уметност од сенки

Уметноста доаѓа во различни форми, без разлика дали тоа е сликарството, скулптурата или уште едена случајна креација. Уметноста може да се толкува на многу начини, но уметноста во оваа листа е навистина прекрасна. За овие парчиња на  Shadow Art  се користиени објекти и извор на светлина за да се создадат неверојатни сенки од ништо, од ѓубре и секојдневни предмети!

Можеби ова ќе ве натера да се создадете некои ваши сопствени креации!

Тенџериња и Тави

10-amazing-pieces-of-shadow-art-1

Ѓубре

10-amazing-pieces-of-shadow-art-2

Бои

10-amazing-pieces-of-shadow-art-3

Криза

10-amazing-pieces-of-shadow-art-4

Повеќе ѓубре

10-amazing-pieces-of-shadow-art-5

Панорама

10-amazing-pieces-of-shadow-art-6

Двајца луѓе

10-amazing-pieces-of-shadow-art-7

Сито

10-amazing-pieces-of-shadow-art-8

Њујорк?

10-amazing-pieces-of-shadow-art-9

Шишиња

10-amazing-pieces-of-shadow-art-10
Посетено 389 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!

Watch Tsukimichi -Moonlit Fantasy- Episode Preview (https://crunchyrollfree.com/m/gqzw/ep-1) at Crunchyroll premium membership crunchyroll

KonoSuba: God's Blessing on This Wonderful World! (https://kissanimeonline.com/m/l9d) Episode 10 at website https://kissanimeonline.com kissanime closed