Suzanne Vega – Luka

MiT [ dobra muzika banner ] 01[youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]https://www.youtube.com/watch?v=VZt7J0iaUD0[/youtube]

Лука

Моето име е Лука
Јас живеам на вториот кат
Јас живеам спрат над тебе
Мислам дека си ме видела порано
Ако слушнеш нешто доцна навечер
Нешто проблематично , како некаква тепачка
Само немој да ме прашуваш што беше тоа
Не прашувај …
Мислам дека тоа е затоа што сум несмасен
Се обидувам да не зборувам прегласно
Можеби тоа е затоа што јас сум луд
Се обидувам да не делувам премногу гордо
Тие тепаат само додека плачеш
И после сето не прашуваш зошто
Повеќе и не се расправаш
Мислам дека сум ОК
Влегувам повторно на вратата
Впрочем тоа не е твоја работа
Претпоставувам дека би сакаал да бидам сам
Ништо скршено, ништо фрлено
Само не ме прашуваај како сум
Моето име е Лука
Јас живеам на вториот кат
Живеам спрат над тебе
Мислам дека си ме видела порано
Ако слушнеш нешто доцна во навечер
Нешто проблематично , како некаква тепачка
Само немој да ме прашуваш што беше тоа

Посетено 184 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!

https://animefreak1.com/. AnimeFreak #1 Site to watch thousands of dubbed and subbed anime episodes including Dragon Ball Super, Attack on Titan, Naruto Shippuden, One Piece

english anime My Hero Academia Season 4

watch subbed anime Hunter x Hunter (2011) (Dub)

online anime Mother of the Goddess’ Dormitory

JoJo's Bizarre Adventure: Golden Wind (Dub) Episode 37

anime websites That Time I Got Reincarnated as a Slime Season 2 (Dub)