Зошто Алачки е девет класи подобра од Џејми Оливер

shefche_majkatiitatkoti

  • Има маж армоникаш

  • Редовно мие раци, за разлика од Џејми, којшо у ниедна емисија си ги нема измиено

  • Не користи шери-томато у секое јадење, пошто кај нас едно гранче е  поскапо од кило телешкото

  • Плескавиците ги прави од мртви животни а не од целер, кари и мирудија

  • Готви исклучиво со сол и бибер, а не со Хималајска куркума чувана под Аурората у Финска

  • Пржи исклучиво со сончогледово масло, затоа шо е свесна дека литро екса-врџн-олив-оил е пола плата

  • Нема ни еден вегански рецепт

  • Во на 8 октомври 2014, Адријана Алачки управувајки го својот автомобил марка Ауди, прегазила пешак на улицата Рузвелтова. Пејачката била во алохолизирана состојба, а пешакот починал истиот ден. Ослободена е од вина, со отфрлена кривична пријава.

  • Знае да рола сарми и има пеано у ”Четири Грации”

baner-latte-595

Посетено 4.328 пати (1 денес)