За сите нас, на кои им фалат експертизите од Дарко: ”Види Златко”…

На престојното светско у фудбал, сите се жалат дека резултатите искачаат наопачки до сеа. Па нормално, кога ни ги нема Даре и Златко!!!

Неколку мемиња, посветени на легендите:

 

Посетено 1.226 пати (1 денес)