Прашај старец дали жали за работите што ги направил во животот

starec-na-klupa_majkatiitatkoti
Прашај старец дали жали за работите што ги направил во животот,
ќе ти одговори: “жал ми е за оние работи што не сум ги направил!”

Alfa-GooolemNovogodisenPopust-2017-11-16-1180x90

(Посетено 1.101 пати, 2 денес)
Мајка Ти и Татко Ти
Автор
Мајка Ти и Татко Ти

Поврзани Статии

Оставете одговор

*