Никад не искачај од дома со обратно облечени кондури

cipela_majkatiitatkoti
Никад не искачај од дома со обратно облечени кондури.
Ќе помисли некој дека си мрднат. 
Посетено 443 пати (1 денес)

Сашо Христовски

Сашо Христовски

Сашо Христовски