Малку Познат Факт: Гушкањето И Здравјето

Гушкајте се повеќе, здраво е


Најновите медицински откритија покажуваат дека гушкањето
го намалува крвниот притисок


 ЗАКЛУЧОК: 

ЕВЕ ЗОШТО СИ ПАТАМ ОД ВИСОК ПРИТИСОК!

(Посетено 1.383 пати, 1 денес)

Поврзани Статии

Оставете одговор

*