Скопје е баш фин град за искачање

Скопје е баш фин град за искачање….од кожа. Posted by Кројачот од Панама on Saturday, October 15, 2016

Оној што ужива во животот, не може да има рамен стомак

Оној што ужива во животот, не може да има рамен стомак. Драган Спасов Дац #musicians #gipsy #draganspasovdac #music #live A photo posted by Мајка Ти и Татко Ти (@majkatiitatkoti) on Oct 15, 2016 at 5:21am PDT

“Немам Фејсбук”

Никогаш не и верувај на жена која ќе ти рече : “Немам Фејсбук”. Posted by Кројачот од Панама on Saturday, October 15, 2016