Не го потценувајте влијанието на боите во домот: Саем за мебел 2016 ви ги открива најновите светски трендови

Боите се наоѓаат насекаде околу нас, но сепак нивното влијание во животот и секојдневието најчесто е потценето. Имено, боите на нашето расположение делуваат потсвесно, па токму поради тоа најновите истражувања на научниците ширум светот откриваат дека при уредувањето на просторот...

Насликај ме како што ти сакаш

 Земи ја четката и нека те води твојата фантазија.  Насликај ме полека, не брзај, насликај ме по твое.  Нацртај ми коса каква што ти сакаш, долга, нежна, убава.  Нека биде по твој вкус. Точно онака каква е во твојата фантазија.  Нека мириса нежно, со блага нота на овошни аром...