Весна Бејби Петрушевска: Концертот на Игор Џамбазов Поради Влошена Здравствена Состојба Се Одложува

[fblike] Почитувани другари и другарки , и покрај огромната желба на нашиот драг омилен лик Игор Џамбазов да се одржи

Прочитај повеќе