Малку познат факт: Смртта и креветот

Паѓање од кревет ВО ПРОСЕК, 450 ЛУЃЕ ГОДИШНО УМИРААТ ПОРАДИ ПАЃАЊЕ ОД КРЕВЕТ НАПОМЕНА: ОД СЕГА, СПИЕЊЕ СО КАЦИГА…ЗА СЕКОЈ СЛУЧАЈ!  

ОНА БЕШЕ ВИСТИНСКА ОПТИЧКА ИЛУЗИЈА

НА ПРВ ПОГЛЕД МИ ДЕЛУВАШЕ ИНТЕЛЕГЕНТНО, БЛАГОДАРЕНИЕ НА НАОЧАРИТЕ

Ти скокаш, јас скокам!

Сигурно се прашувате што сака насловот да ви каже, нели? “Ти скокаш, јас скокам” е една од безвременските реченици во филмот Титаник кои не инспирира да ги извадеме сите останати реченици од кои може да извлечеме секс поука. Прочитајте ги и уверете се дека во суштин...

Људмил Видически

Убав е Охрид предзори… Кратко еспресо,една голтка на брзинка Па кратко уш едно Гледам војзеро,не венѕеро ко шо љубит некој да речит и чекам да се разденит. Убав е Охрид то време мирен тивок денот ми почвит обично пред изгрејсонце, на терасата “Аквариус”...

Лесна песна, тешко срање!

Лесно, тешко, пак си смрди… Најмногу ми пречи лесна песна, ме потсетува на тешко срање. Најмногу ми галами лесна песна, ме потсетува на неговата тивка галама на моето уво. Најмногу ме растажува лесна песна, бидејќи ми е тешко. Најмногу ме потсетува лесна песна, бидејќи никогаш не...

Еј, а каде за мајот оваа година?

Да се вратиме малку во старата измината година. Дали таа беше бериќетна година за вас или ќе ја паметите по лошите мигови? Ние ќе ви помогнеме да се одлучите со потсетување на некои од вашите мигови, а потоа вие сами одлучете дали ви недостига или се радувате што...