RUSH (БРЗАЊЕ) – 2013

123 мин  -  Акција | Биографија | Драма  -  27 септември 2013 година (САД) Режија: Рон Хауард Сценарио: Питер Морган, Актерска екипа: Chris Hemsworth, Olivia Wilde Дали знаете дека? На Брул и Хемсфорт не им беше дозволено да возат вистински болиди на Формула 1, така ш...

Некогаш и Негде

Кај Мајка Ти и Татко Ти  

Градот урнисан

Пак ме боли Скопје. Пак ме боли на далечина и пак ќе го јаде тастатурава. Ах, да… и пак ќе кажете која си ти од Аризона да кажуваш како треба?! Ама погодете што?? Баш ми е гајле. Коментарите се исклучени, а вие можете да си пишете ама што ви душа сака по вашите ѕидо...