Шетал Словенец со туристички водич низ Скопје…

Еден другар од Словенија шетал со туристички водич низ Скопје. Кога стигнале кај галиите на кеј, водичот рекол:

-Почитувани, ако ги тргнеме сите пластични флаши и целиот отпад, ќе забележиме дека под нив се наоѓа реката Вардар.

Посетено 3.506 пати