КАВЕРВИЛ: Хитови на летото на сите времиња (Видео)

За сите оние кои го пропуштија вчерашното издание на “КАВЕРВИЛ – хитови на летото” со Драган Б. Костиќ, еве мал дел од гостувањето на нашиот драг пријател Сашко Коцев и неговиот хит на летото – “Sun is shining” (Bob Marley & Funkstar Deluxe). Уживајте!

arizona baner 595

Посетено 263 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!