Како да скриеш милијарда долари во пет лесни чекори

Фин и концизен туторијал за тоа како да скриеш милијарда долари,
плус совети за кај да ги потрошиш.

[youtube height=”400″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=T6xUOF-d9Ig[/youtube]

Посетено 1.056 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!