Цако во ООН

На Светскиот ден посветен на лицата со Даунов синдром, нашиот Цако одржа говор за инклузијата на овие лица во општеството.

[youtube height=”600″ width=”800″]https://www.youtube.com/watch?v=18tca-V-8qU[/youtube]

Посетено 690 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!