Планета на животните, Реми Гајард едишн

Во најновата заебанција од францускиот шегаџија и трол – Реми Гајард, улогите на луѓето и животните малку се променети.

[youtube height=”600″ width=”800″]https://www.youtube.com/watch?v=LotLZaDPbXQ[/youtube]

Посетено 951 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!