Не значи не

Согласноста за сексуален контакт е нешто што треба универзално да биде прифатено и разбрано, а како подобро да се сфати ако не со слатка анимација?

[youtube height=”600″ width=”800″]https://www.youtube.com/watch?v=GtY7QeI_rCU[/youtube]

[youtube height=”600″ width=”800″]https://www.youtube.com/watch?v=BHkUczVRHSM[/youtube]

[youtube height=”600″ width=”800″]https://www.youtube.com/watch?v=1NqGqSqNq58[/youtube]

Посетено 166 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!