Модерна уметност и зошто никогаш нема да ја сфатите

Како да направите парче модерна уметност? Земете нешто што веќе постои. Направете го да изгледа старо. Ставете го во стакло. Voila.

[youtube height=”400″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=d7ez-gIt08I[/youtube]

Посетено 254 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!