Заврши факултет. Положи за кола. Најди работа…

Заврши факултет. Положи за кола. Најди работа. Фани си женска. Напрај фамилија. Прати мода. Понашај се нормално. Оди по…

Posted by Кирил Стоименов on Wednesday, January 13, 2016

Посетено 1.874 пати