Собраниски пратеник во болница добива телеграма: – На колегата му посакуваме побрзо оздравување

СОБРАНИСКИ ПРАТЕНИК ВО БОЛНИЦА ДОБИВА ТЕЛЕГРАМА: НА КОЛЕГАТА МУ ПОСАКУВАМЕ ПОБРЗО ОЗДРАВУВАЊЕ СО 69 ГЛАСОВИ “ЗА“ И 51 “ПРОТИВ“.

Posted by Vojo Srbinovski on Sunday, January 26, 2020

Посетено 1.288 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!

game sunwin sunwin web sunwin.apk mới nhất

sunwin apk

sunwin.apk mới nhất sunwin.apk mới nhất sunwin.apk mới nhất

sunwin web sunwin tài xỉu sunwin.apk mới nhất

tải sunwin