Не знаев дека имам син. Син ми прво аплицирал во ЕЛЕМ, го запослиле и после ми кажа дека ми е син

Не знаев дека имам син. Син ми прво аплицирал во ЕЛЕМ, го запослиле и после ми кажа дека ми е син. И многу други од…

Posted by Jovica Mihajlovski on Tuesday, February 12, 2019

Посетено 2.853 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!