Гледачи, водители, сите нешто паламудат за здравје, шо треба, како не треба, диети, режими, се по список.


Глеаме со дедо ми контактна емисија за здравје…

Гледачи, водители, сите нешто паламудат за здравје, шо треба, како не треба, диети, режими, се по список.

Дедо ми, забележувајќи ја цената на повиците, викa:

-Имате среќа шо простоќата не е болест, сите вие шо се јавувате тука до сеа ќе испоцркавте ко камили у Сибир!!!

Веднаш му врачивме орден за мисла на деценијата!!!

Посетено 1.795 пати

Website https://twistmoe.net: Watch Mob Psycho 100: Reigen - The Miracle Psychic that Nobody Knows (Dub) twistmoe Episode Full anime online

Website https://animebee.to: Watch Armored Fleet Dairugger XV animebee Episode 52 watch anime free

KissAnime Watch anime online, English anime online HD

Website https://gogoanime.be: Watch Dreams gogoanime Episode Full watch animes

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/gogoanimelol/

Crokes: https://www.crokes.com/animefreakws/profile/