Ниедно лајкање не може да замени многу нешта

Ниедно лајкање, срцкање и фејвање неможе да го замени Флертот на погледот, Кокетот на телото и Дрскоста на устата… —

Прочитај повеќе

JoJo's Bizarre Adventure: Diamond is Unbreakable (https://funimationfree.com/m/XZX) Episode 39 at Funimation funimation playstation

Watch JoJo's Bizarre Adventure: Golden Wind (Dub) Episode 19 (https://animeplanet.cc/m/MEEK/ep-19) at website https://animeplanet.cc anime planet romance manga