Зависноста од „Фејсбук“ врз мозокот влијае како кокаин

И покрај тоа што поминувањето на време следејќи ги новостите на најпопуларната социјална мрежа се чини сосем безопасно, сепак, доколку дозволиме потребата да се најавиме на ФБ да започне да нè контролира, наместо ние неа, можеби треба да разбереме на кој начин оваа „потреба“ влијае врз нас и што точно се случува со сивата маса во нашите глави.

Прочитај повеќе

Мала Станица: Изложба „Obsession“, вечер во 19,30ч.

Во „Мала станица“ вечерва во 19,30 часот ќе биде отворена изложбата „Obsession“ “Опсесија” е интернационален проект и колаборација помеѓу групата

Прочитај повеќе

Website https://aniwatch.pro: Watch Gravitation: Lyrics of Love (Dub) aniwatch Episode 2 anime sites

Megaman X - The Day of Sigma Episode Full

AnimeDao Watch anime online, English anime online HD

WCOStream Watch anime online in high quality with english Subbed & Dubbed

Mootools: https://mootools.net/forge/profile/gogoanimebe

Talk plesk: https://talk.plesk.com/members/animeflixnl.226739/#about