ПРОМОЦИЈА НА КНИГА: До 101 и назад – Драган Спасов Дац

Вечерва во Мистер Џек се одржа промоцијата на книгата До 101 и назад, книга првенче на актерот Драган Спасов Дац. Дел

Прочитај повеќе